joi, 20 martie 2008

BenQ prezinta noua gama de camere foto digitale cu meniul in limba romana


Modelele T700, X725, P860, C1050, C700 si C640 aduc, pe langa aceasta noutate, functii inovatoare, fiind ideale pentru utilizatorii care doresc camere foto performante la un pret accesibil.
Noile modele BenQ beneficiaza de setari care faciliteaza realizarea unor fotografii clare, ce redau cu fidelitate realitatea:
* Functia Shake-Free face posibila surprinderea unor imagini nedistorsionate, clare, eliminandu-se efectul pe care l-ar putea imprima tremurul mainii sau miscarea necontrolată a aparatului.
* Functia “Tap-to-enlarge”, specifica modelului DC T700, permite marirea pozei prin selectarea pe ecran a zonei dorite, printr-o simpla atingere.
* Functia Face Tracking, intalnita la camera digitala DC C640, permite detectarea automata a chipurilor si incadrarea acestora pentru fotografii perfecte din punct de vedere al culorii si claritatii.
* Modul portret ISO suporta o sensibilitate ridicata, de pana la 1200 in modul captura imagini si pana la ISO 4000 in modul captura video, filmarea pe timp de noapte realizandu-se mult mai usor.

BenQ T700 se remarca prin functii intuitive, precum cadre incorporate pentru decorarea imaginilor, cat si setari pentru personalizarea acestora.

BenQ C640 beneficiaza de numeroase functii asa cum sunt cele de imprimare si inregistrare continua care permite si folosirea zoom-ului optic.

Camerele digitale BenQ dispun de ecrane LCD LTPS de pana la 3 inch (T700), de obiectiv Pentax SMC (Super Multi Coating) care face posibila redarea de fotografii impecabile, de o claritate si contrast extraordinare, cu zoom optic 3x. In plus, modelul DC T700 are specific touch screen-ul si se prezinta intr-un design elegant, ultra slim, avand doar 12,64 mm grosime.

BenQ P860, cel mai nou din seria de camere foto digitale de la BenQ, ce dispune de un senzor CCD de 8MP, are ca particularitate zoom-ul optic 6x si zoom-ul digital 5x si este conceput pentru utilizatorii care doresc atat setari automate, cat si manuale, aducand 12 moduri de scena pentru un control cat mai bun asupra fotografiilor. Este ideal pentru calatorii, mai ales datorita zoom-ului total 30x, rezolutiei mari si functiei de inregistrare cu sunet.

Niciun comentariu: