luni, 24 martie 2008

Cyber-Shot S780 si S750 cu functia de detectie a fetei


Dotat cu obiectiv Sony de inaltă calitate, cu zoom optic 3x şi având o rezoluţie de 8.1 megapixeli efectivi, modelul de top al seriei, Cyber-shot S780, produce imagini în detalii fine, care arată extraordinar atunci când sunt printate în format A3. La un preţ şi mai accesibil, modelul Cyber-shot S750 oferă o rezoluţie de 7.2 megapixeli efectivi, promit reprezentantii Sony, citati de www.SMARTfinancial.ro.

În premieră pentru seria S, ambele modele includ funcţia de detecţie a feţei Face Detection. Această puternică tehnologie dezvoltată de Sony poate detecta şi urmări în acelaşi timp un număr de până la trei chipuri într-un cadru, ajustând automat focalizarea şi expunerea cu scopul obţinerii unor portrete foarte clare ale prietenilor sau familiei.

De asemenea, aceste două modele sunt primele din seria Cyber-shot S care folosesc acumulatori de mare capacitate Sony litiu-ion în locul bateriilor alcaline standard. Acest lucru face ca noile modele sa fie mai subţiri si mai uşoare faţă de modelele anterioare din seria S.

"În completare, noua linie de acumulatori subţiri ocupă mult mai puţin spaţiu decât cei convenţionali, atunci când îi purtaţi ca rezerve într-un buzunar sau în geantă: acest lucru este minunat atunci când sunteţi în deplasare o perioadă mai lungă de timp şi nu doriţi să rămâneţi fără baterie".

Modelele Cyber-shot S780 şi S750 fac posibilă surprinderea unor imagini foarte clare fără ajutorul bliţului în cazul fotografierii în condiţii de luminozitate scăzută sau când este înnorat afară. Prin selectarea modului High Sensitivity cu ajutorul comutatorului de moduri de lucru, este crescută sensibilitatea până la ISO 1250. Acest lucru face posibilă fotografierea folosind timpi mai mici de expunere pentru a reduce riscul de tremur al camerei, chiar şi în cazul subiecţilor în mişcare.

Un nouă metodă de auto-focalizare multipunct asigură obţinerea de imagini clare bine focalizate, chiar şi atunci când subiectul este în mişcare sau când nu este în centrul cadrului.

Imaginile şi setările camerei pot fi vizualizate clar pe ecranul LCD mare, de 2.5 inci, de înaltă rezoluţie. "Este ideal pentru compunerea şi vizualizarea fotografiilor, precum şi pentru citirea meniurilor şi setărilor camerei. De asemenea, cu un unghi larg de vizualizare a ecranului, oricine poate obţine o redare mai clară a imaginilor. Prin atingerea unui simplu buton, camera este comutată instantaneu în modul de redare a fotografiilor, lucru care face ca verificarea imaginilor în timpul fotografierii să se realizeze foarte rapid şi uşor. Există, de asemenea, pe ecran şi un mod histogramă care afişează luminozitatea imaginii într-o formă grafică – util în cazul în care doriţi să reglaţi fin setările expunerii pentru obţinerea celor mai bune rezultate".

Modelele Cyber-shot S750 şi S780 vor fi disponibile în România spre sfârşitul lunii februarie şi respectiv sfârşitul lunii martie 2008.

Niciun comentariu: