marți, 1 aprilie 2008

Samsung Digimax I 7 - Noua serie I de la Samsung



Pret: 789,81 RON - 1.536 RON (de la 25 magazine)
7, 2 mega pixeli
-Ecran rotativ 180°
-Ecran LCD mare de 3" (7, 62 cm)
-Multimedia: ruleaza film si MP3
-Memorie interna mare de 450 Mo
-Functie video MPEG-4
-Ghid turistic inclus
-Sensibilitate ridicata ISO 1600
-Sistem de stabilizare ASR (Advanced Shake Reduction);


Samsung i7 ofera utilizatorului o noua apropiere de fotografie datorita ecranului LCD rotativ, o priemera in lumea aparatelor foto digitale. Noua interfata utilizator a lui Samsung i7 se schimba automat dintr-un mod in altul in functie de pozitia ecranului LCD. Aceasta conceptie permite utilizatorului o prindere in mana confortabila. Ecranul mare de 3" este tactil pentru a facilita utilizarea aparatului.

Interfata utilizator: ecran tactil

Ecranul tactil mare de 3" va permite sa configurati aparatul rapid si simplu. Conceptia ergonomica ale meniurilor aparatului foto Samsung precum si ecranul tactil al lui i7 va va oferii un nou mod de abordare in viata dumneavoastra de fotograf.

Functie Ghid turistic mondial

Primul aparat foto dispunand de functia "Ghid turistic mondial" impreuna cu Samsung L74W, Samsung i7 va ofera informatii foarte utile atunci cand calatoriti. Veti gasi fotografiile unor locuri celebre din 30 de tari si deasemenea informatii referitoare la acestea. Veti accede in mod simplu si agreabil la o multime de informatii turistice.

450 Mo de memorie interna pentru functia Ghid turistic mondial

O memorie interna de 450Mo este disponibila pentru a stoca diverse ghiduri turistice mondiale. Memoria interna de 450 Mo va permite sa salvati, fie diferite ghiduri turistice mondiale, fie fotografiile pe care le faceti. Puteti descarca gratuit de pe site-ul internet al aparatelor foto samsung, ghidul turistic mondial din 30 de tari.
Siteul pentru descarcarea ghidului turistic este www. samsungcamera. com

Detectare persoana

Oricare ar fi compunerea scenei, aparatul foto detecteaza daca o persoana este prezenta si face automat focalizarea pe chipul acesteia.

Stabilizator ASR (Advanced Shake Reduction)

-pentru rezultate mai bune in conditii de luminozitate scazuta
In conditi cu luminozitate scazuta fotograful e in fata unei dileme. Cu blitul, fotografia este supraexpusa, ceea ce denatureaza deseori ambianta luminoasa a scenei. Daca blitul este dezactivat riscul de a obtine o imagine "miscata" este mare. Stabilizarea ASR permite de a reduce aceste efecte de miscare, fara a utiliza blitul, in conditii de o luminozitate scazuta. ASR-ul va asigura deasemenea fotografii clare si naturale!

Sensibilitate mare ISO 1600

Samsung i7 permite obtinerea unor fotografii de o buna claritate in conditii de iluminare slaba. Functia "auto sensibilitate" regleaza automat sensibilitatea pana la 1600 ISO in functie de conditiile de expunere din mediul ambiant.

Cu blit sau fara blit• Fotografierea inteligenta le permite pe amandoua

Aceasta functie permite realizarea unei fotografi utilizand stabilizatorul ASR (pe de o parte) pe de o parte si cu blit pe de alta parte. Pe urma puteti compara rezultatele obtinute si sa alegeti fotografia preferata.

14 moduri scena

Modurile scena permit aparatului sa realizeze automat reglajele adaptate conditiilor de fotografiere pentru a obtine usor cea mai buna fotografie posibila. Samsung L74 Wide dispune de 14 moduri Scena: Noapte, Portret, Copii, Peisaj, Macro, Amurg, Apus de soare, Lumina din spate, Plaje si zapada, Fotografiere personala, Mancare si Cafea

Inregistrarea filmului in calitate SVGA (800x592)

Datorita acestei noi tehnologi puteti obtine filme in calitate SVGA (800x592), format de o calitate mai buna decat acela in format VGA (600x800)care este utilizat de obicei de cele mai multe aparate foto digitale. Puteti profita in totalitate de calitatea unui monitor sau televizor pentru a privii filmele personale.

Utilizeaza compresia in format MPEG-4

Datorita aplicatiei MPEG-4, format in continua evolutie, Samsung i7 permite obtinerea unor filme cu o rata de compresie de 3 pana la 4 ori superioara a celor in format MJPEG.

Niciun comentariu: